Kid­ney­bo­nen­pu­ree met kaas

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht 4 personen
4 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie en bak de ui en knoflook 3 min. op laag vuur in een pan met dikke bodem. Schep de bonen erdoor en stamp het geheel fijn. Voeg zoveel water toe dat er een smeuïge puree ontstaat. Laat de puree al omscheppend warm worden en breng op smaak met de chilipeper en zout. Serveer de bonenpuree op een schaal en strooi de kaas en de peterselie erover. Lekker met tortillachips.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Mexico

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.