In li­moen­sap ge­gaar­de vis

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 150 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans voorgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Van 2 limoenen schil schoonboenen en fijnraspen. Alle limoenen uitpersen. In schaal peperreepjes, limoensap en -rasp door elkaar roeren. Vis door limoenmarinade scheppen. Afgedekt 30 min. bij kamertemperatuur of 3 uur in koelkast marineren. De vis 'gaart' door het limoensap en wordt helderwit van kleur.
  2. Vocht van vis afgieten, olie door vis mengen en op smaak brengen met zout. Koriander en ui over vis strooien. Ceviche over vier borden verdelen en puur of met avocado serveren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Mexico

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.