Var­kens­stoof­pot­je met cho­ri­zo en pe­per

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chorizo in braadpan zachtjes uitbakken. Ui en knoflook door chorizo scheppen en al omscheppend 3 min. bakken. Intussen vlees bestrooien met oregano. Chorizomengsel op bord scheppen. In zelfde pan boter verhitten en vlees al omscheppend bruinbakken. Tomatenblokjes, 100 ml water en chorizomengsel erdoor roeren. Aan de kook brengen en vlees afgedekt ca. 30 min. zachtjes stoven. Aardappelblokjes en jalapeñopeper door vlees scheppen en gerecht in nog 20 min. zachtjes gaarstoven. Op smaak brengen met zout. Serveren met een salade, rijst of tortilla's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Mexico

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.