Gevulde paprika's met walnotensaus

585 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. wachten

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. In keukenmachine walnoten met kaas en melk tot dikke saus pureren. Eventueel verdunnen met extra melk. In braadpan gehakt rul bakken. Ui 3 min. zachtjes meebakken. Tomaat, fruit, rozijnen en amandelen door gehakt scheppen en 3 min. meebakken. Gehakt bestrooien met zout en 100 ml water toevoegen. Oven voorverwarmen op 200 °C. Paprika's wassen en halveren. Zaadjes aan binnenkant verwijderen. Paprika's vullen met gehaktmengsel en op bakplaat in midden van oven schuiven. Paprika's in ca. 20 min. gaar laten worden. Gevulde paprika's op bord leggen en walnotensaus erover scheppen. Granaatappel halveren, pitjes eruit scheppen en pitjes over borden verdelen. Lauwwarm serveren.

Gevulde paprika's met walnotensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel