Avo­ca­do­dip

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bosuitjes schoonmaken, witte deel van bosuitjes fijnhakken, groene deel in dunne ringen snijden. Knoflook boven kom uitpersen. Tomaat, wit van bosuitjes, koriander en 1 el limoensap door knoflook roeren. Avocado's halveren, pit verwijderen en avocado's met lepel uithollen. Vruchtvlees in diep bord scheppen en met vork fijnprakken. Tomaatmengsel erdoor roeren. Guacamole op smaak brengen met zout, tabasco en limoensap. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Voor serveren guacamole bestrooien met bosuitjes. Lekker als snack, met tortillachips of als bijgerecht bij tortillagerechten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 120 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Mexico

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.