Kar­bo­na­des met spruit­jes­roer­bak

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Braad de schouderkarbonades in de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 min. in ruim kokend water en giet ze af. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de uien, de knoflook, de appels en de spruitjes in de braadpan en roerbak 3-4 minuten. Serveer de karbonades en de aardappelpartjes erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.