Pen­ne met zalm, bleek­sel­de­rij en room­kaas

(96)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 96

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de bleekselderij in stukken van 3-4 cm en snijd deze in reepjes. Snijd de winterpeen in stukken van 3-4 cm, zet deze stukken rechtop en snijd ze in plakken. Roerbak de ui in de olie 3 minuten. Schep de groenten erbij, zet het vuur laag en bak de groenten in 10 minuten bijna gaar. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 150 ml van het kookwater. Voeg de zalmreepjes en de roomkaas toe aan de groenten in de pan, breng op smaak met peper en zout en voeg het kookwater van de pasta toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en stoof de zalm in de saus in 3 minuten gaar. Giet de penne af en meng deze met de zalm met groenten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.