Mi­ni­piz­za's met ro­que­fort

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 12 stuks
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekrondje doorsnede ca. 10 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 ºC of gasovenstand 5. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie en water volgens gebruiksaanwijzing deeg kneden. Van deeg grote lap vormen en hieruit 12 rondjes steken. Kaas in plakjes snijden en over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie en bestrooien met peper. Ansjovisfilets over pizzaatjes verdelen. Minipizza's in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 13 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.