Aard­ap­pel­bies­look­taartjes

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 250 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 40 min. wachten
(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • lage taartvormpjes ø ca. 10 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de aardappelen grof in de keukenmachine. Voeg de knoflook, de bieslook, de helft van de geitenkaas, het ei en de slagroom toe. Meng goed. Beng op smaak met peper en zout. Schep het aardappelmengsel in de taartvormpjes. Strijk de bovenkant glad en strooi de rest van de geitenkaas eroverheen. Bak de taartjes in ca. 40 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Lekker met rollade of rosbief.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.