Ge­gril­de rib­kar­bo­na­de met pe­rendres­sing

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 4

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Ribkarbonades dun bestrijken met olie. Bestrooien met zout en peper en in grillplan in ca. 10 minuten gaar en lichtbruin grillen, halverwege keren. Karbonades op vier borden leggen. Dressing erover en ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 288 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.