Reep­jes ka­bel­jauw met krui­di­ge ui­en­re­lish

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Limoen schoonboenen, schil eraf raspen en uitpersen. 1 Eetlepel limoensap sprenkelen over de vis. Ui pellen en fijnsnipperen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Peper in ringen snijden. Buitenste blad van sereh verwijderen, stengel fijnhakken. Koriander en munt fijn knippen.
  2. Ui, bosui, knoflook, peper, citroengras, koriander en munt door rest van limoensap en 1 eetlepel vissaus scheppen. In koekenpan olie verhitten. Vis in ca. 10 minuten aan weerszijden bakken. Limoenrasp laatste minuut meebakken. Pan van vuur nemen, 1 eetlepel vissaus toevoegen en vis op warme serveerschaal scheppen. Uien-kruidenmengsel erover verdelen. Lekker met noedels of rijst en broccoli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 165 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Thailand

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.