Ge­koel­de ko­kos­melk met me­loen

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais nagerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kokosmelk en zout door elkaar roeren en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Meloenen schillen, pitjes verwijderen en in plakjes (of blokjes) snijden. Meloen rangschikken op vier platte borden. IJsblokjes over kommetjes verdelen, gezouten kokosmelk erop schenken. Kommetjes naast meloen op borden zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Thailand

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.