Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Pi­kan­te vis met rijst en fris­se sa­la­de

(110)waardeer
Een lekker oosters recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, witte rijst, rode paprika's, Yellowfin Sole Filet, boemboe, olie, azijn, komkommer en rucola Oosters hoofdgerecht 4 personen 510 kcal
4 110

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Kook de rijst samen met de helft van de paprika volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de visfilets in met 1 el curry. Verhit in een koekenpan 1 e olie en bak hierin de visfilets aan beide kanten 3-4 min. of tot ze gaar zijn. Klop een dressing van 1 el rode curry, de azijn en 3 el olie. Meng de tweede paprika, komkommer en rucola met de dressing. Neem de visfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de rijst met paprika af. Schenk nog 1 el olie in de visbakpan, voeg de rest van de boemboe toe en roerbak hierin de rijst 3 minuten. Serveer de pikante vis met salade en rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 510 kcal
  • Eiwit 27 g
  • Vet 15 g
  • Koolhydraten 66 g
Tags