Pi­kan­te vis met rijst en fris­se sa­la­de

(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 116

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept geschreven is. Bereiding, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst samen met de helft van de paprika volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de visfilets in met 1 el curry. Verhit in een koekenpan 1 e olie en bak hierin de visfilets aan beide kanten 3-4 min. of tot ze gaar zijn. Klop een dressing van 1 el rode curry, de azijn en 3 el olie. Meng de tweede paprika, komkommer en rucola met de dressing. Neem de visfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de rijst met paprika af. Schenk nog 1 el olie in de visbakpan, voeg de rest van de boemboe toe en roerbak hierin de rijst 3 minuten. Serveer de pikante vis met salade en rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.