Ki­prol­la­de met groen­te­ma­ca­ro­ni

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenvaste braadpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een ovenvaste braadpan of braadslee en braad hierin de kiprollade rondom bruin. Schep de uien en de knoflook erbij, schenk er 150 ml water bij en strooi er zout en flink wat zwarte peper over. Braad de rollade in de oven verder gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 12 minuten de tomaten en bloemkoolroosjes toe en schep ze in het stoofvocht even om. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stapel de basilicumblaadjes op elkaar en snijd ze in reepjes, laat kleine blaadjes heel. Neem de rollade uit de braadpan of braadslee. Giet de macaroni af en schep deze met het basilicum bij de groente met stoofvocht. Snijd de kiprollade in plakken en serveer de macaroni met groente erbij.

Tip:

Basilicum is ook heerlijk op brood met kaas en tomaten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 40-41

Kiprollade met groentemacaroni

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ki­prol­la­de met groen­te­ma­ca­ro­ni

1
1
  • 3 el olijfolie
  • 1 kiprollade
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook

Verhit de olie in een ovenvaste braadpan of braadslee en braad hierin de kiprollade rondom bruin. Schep de uien en de knoflook erbij, schenk er 150 ml water bij en strooi er zout en flink wat zwarte peper over.

2
2
  • 375 g tomaten
  • 1 bloemkool
  • 300 macaroni

Braad de rollade in de oven verder gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 12 minuten de tomaten en bloemkoolroosjes toe en schep ze in het stoofvocht even om. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • ½ bakje verse basilicum

Stapel de basilicumblaadjes op elkaar en snijd ze in reepjes, laat kleine blaadjes heel. Neem de rollade uit de braadpan of braadslee. Giet de macaroni af en schep deze met het basilicum bij de groente met stoofvocht.

4
4

Snijd de kiprollade in plakken en serveer de macaroni met groente erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.