Hol­land­se roer­bak met groen­te­bal­le­tjes

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de olie ca. 10 minuten.
  2. Voeg de uisnippers toe en roerbak 2 minuten. Schep de wokgroente, de courgette en de groene kapucijners erbij en roerbak ca. 4 minuten. Voeg de groenteballetjes toe en roerbak 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de Hollandse groenteroerbak op 4 borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.