Vis­scho­tel met yog­hurt en si­naas­ap­pel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 420 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de bevroren aardappelpuree in de ovenschaal. Fruit de ui in de olie, schep de helft uit de pan. Schep de wokgroente in de pan en roerbak 5 minuten, schep er op het laatst 1 eetlepel kerriepoeder door. Verdeel dit over de puree.
  2. Leg de kabeljauwfilets op de groente en maal er wat peper en zout over. Verdeel de rest van de uienringen met de plakken sinaasappel over de vis. Strooi de rest van het kerriepoeder erover en lepel de yoghurt erover. Zet de schaal 30 minuten in de oven.
  3. Serveer de ovenschotel op 4 borden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.