Mil­de kip­cur­ry met ge­le ro­zij­nen­rijst

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok en fruit de partjes ui goudbruin. Schep ze uit de pan. Schep de stukjes kipfilet in de pan en roerbak ze op hoog vuur goudbruin. Schep de ui bij de kip, voeg de currysaus toe en volg de aanwijzingen op de pot.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen en de winterpeen 7 minuten in ruim kokend water met zout naar smaak en giet deze af. Giet de rijst af en schep de rozijnen erdoor. Leg de deksel op de pan en houd de rijst warm.
  3. Serveer de kipcurry met de rozijnenrijst en de snijbonen met winterpeen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.