Kip­drum­sticks met Pro­ven­çaal­se groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 440 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schep de aardappelen in de ovenschaal om met de olie en peper en zout naar smaak. Meng de drumsticks volgens de aanwijzingen op het zakje Braadstomen met de kruidenmix. Schuif de drumsticks volgens de aanwijzingen op de verpakking onder in de oven, zet de schaal met aardappelen op een rooster boven het midden van de oven. Bak ze samen gaar in 60 minuten.
  2. Voeg na 45 minuten de groenten en de uien toe aan de aardappelen en schep het geheel na 10 minuten nog een keer om.
  3. Verdeel de drumsticks over 4 borden, schep het aardappel-groentemengsel erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.