Mexi­caan­se meer­gra­nen­tor­til­la

Avondje Mexicaans? Tortilla's op tafel!

(174)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Avondje Mexicaans? Tortilla's op tafel! 4 personen
3 174

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de paprika in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan. Roerbak het gehakt en de paprika 4 min. Bereid de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het mengsel toe aan het gehakt en de paprika. Voeg de uitgelekte chilibonen en maiskorrels toe en laat 5 min. doorwarmen. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en schep deze door het mengsel.
  2. Verdeel ondertussen de wraps over de bakplaat en verwarm ze 5 min. in het midden van de hete oven. Verdeel het gehaktmengsel over de wraps, rol ze op en snijd ze doormidden.

bereidingstip:

U kunt de tortillawraps ook in de magnetron opwarmen.

combinatietip:

Lekker met een frisse salade van veldsla en komkommer of plakken tomaat met in ringen gesneden rode ui.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 1.570 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Mexicaanse meergranentortilla

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se meer­gra­nen­tor­til­la

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.

2
2
  • 2 rode paprika's
  • 2 el zonnebloemolie
  • 300 g rundergehakt

Snijd de paprika in stukjes. Verhit olie in een hapjespan. Roerbak het gehakt en de paprika 4 min.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

3
3
  • 40 g burrito seasoning mix

Bereid de seasoningmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg het mengsel toe aan het gehakt en de paprika.

4
4
  • 400 g chilibonen
  • 300 g maiskorrels
  • 3 tomaten

Voeg de uitgelekte chilibonen en maiskorrels toe en laat 5 min. doorwarmen. Snijd ondertussen de tomaten in blokjes en schep deze door het mengsel.

5
5
  • 8 meergranen tortillawraps

Verdeel ondertussen de wraps over de bakplaat en verwarm ze 5 min. in het midden van de hete oven.

6
6

Verdeel het gehaktmengsel over de wraps, rol ze op en snijd ze doormidden.

bereidingstip:

U kunt de tortillawraps ook in de magnetron opwarmen.

combinatietip:

Lekker met een frisse salade van veldsla en komkommer of plakken tomaat met in ringen gesneden rode ui.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.