Ti­la­pia met tui­n­erw­ten, au­ber­gi­ne en korma­saus

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.

Tip:

U kunt de garam masala eventueel vervangen door 1 mespunt gemalen komijn en 1 mespunt gemalen koriander.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.