Aard­ap­pel-groen­te­pan­ne­tje

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 360 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de aardappelen in 4 stukken. Snijd de kool in smalle reepjes en de wortels in blokjes van 1 centimeter. Verhit de boter in een pan en voeg de aardappelen, kool, wortels en ui toe. Laat alles 5 minuten stoven, doe er vervolgens de wijn en de kippenbouillon bij. Voeg de kruidnagels, het laurierblaadje en de tijm toe en laat 15 minuten zacht koken. Snijd de rookworst in plakken, voeg ze toe en laat nog eens 10 minuten zacht koken. Serveer in diepe borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.