Spi­na­zie met ro­mi­ge korma­saus en ro­de ui

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een hapjespan. Bak de ui 1 minuut, voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de helft van de spinazie toe en laat slinken. Voeg de andere helft van de spinazie en de kormasaus toe. Laat 10 minuten zachtjes koken zonder de deksel op de pan. Rooster ondertussen de amandelen in een pan met antiaanbaklaag in 4 minuten al omscheppend rondom bruin, zorg dat ze niet te donker worden. Strooi de amandelen over de spinazie en serveer als bijgerecht. Lekker bij gegrilde kipfilet en rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.