Ma­ca­ro­ni met ge­hakt en ka­pu­cij­ners

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 780 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(203)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 203

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal 25 x 25 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.

Tip:

U kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.