Aard­ap­pel-tui­n­erw­ten­pu­ree

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp de gele schil van 1 helft van de citroen. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Kook de aardappelen in water met zout in 25 min. gaar. Kook ondertussen in een andere pan de tuinerwten in 5 min. beetgaar. Giet de aardappelen af en voeg de crème fraîche toe. Stamp met een pureestamper tot een puree. Schep de tuinerwten, het citroenrasp en de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.