Wa­ter­kers­sa­la­de met ro­de drui­ven en ge­rook­te kip

(116)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 116

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snipper de sjalotten fijn. Doe ze in een kom, voeg de azijn toe en laat de dressing 5 minuten marineren. Halveer de grote druiven, laat de kleine heel, en schep ze door de dressing. Voeg de olie toe en breng op smaak met zout en peper. Verwijder de dikke stelen van de waterkers en verdeel de sla over 4 grote borden. Schep de druivendressing eroverheen. Snijd de kipfilet met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel ze over de salade, breng op smaak met (versgemalen) peper en serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 12 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.