Ge­roos­ter­de vlees­spies­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 290 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • vershoudfolie
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Varkenshaas in blokjes van ca. 2 cm snijden. Vlees in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Karwijzaad, koriander, paprikapoeder, olie en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Alles goed door elkaar scheppen en vlees afgedekt in koelkast ca. 3 uur marineren.
  2. Peterselie fijnhakken. Vlees aan 8 satéprikkers (of spiesjes) rijgen. Vlees in grillpan in ca. 6 minuten bruin en gaar roosteren. Peterselie over vleesspiesjes strooien als garnering.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.