Si­naas­ap­pel­wen­tel­teef­jes met si­naas­ap­pel­room

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans nagerecht 4 personen
4 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sinaasappel schoonboenen en oranje deel van schil fijn raspen. Korsten van brood snijden en sneetjes diagonaal halveren. In kom slagroom met sinaasappeljam stijfkloppen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. In diep bord eieren met suiker en sinaasappelrasp loskloppen en verdunnen met melk. Sneetjes brood in eimengsel laten weken. In koekenpan 10 g boter verhitten, 4 halve sneetjes brood een beetje laten uitlekken en in boter aan beide zijden goudbruin bakken. Op dezelfde wijze overige sneetjes brood bakken. Sinaasappelwentelteefjes dakpansgewijs op schaal leggen en serveren met sinaasappelroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.