Rood­baars met ci­troen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 425 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
  2. Vis met keukenpapier droogdeppen en bestrooien met zout en peper. In diep bord ei loskloppen. Visfilets door ei halen en vervolgens door paneermeel. In koekenpan olie verhitten en hierin vis aan beide kanten in ca. 4 minuten bruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje 2

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.