Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ro­mi­ge aard­ap­pel-spi­na­zie­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 405 kcal voedingswaarden
    • 25 min bereiden
    • 40 min wachten
(296)waardeer
Een lekker recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: ui, gesneden prei, olie, spinazie, verse dille, aardappelschijfjes, eieren en kookroom hoofdgerecht 4 personen 405 kcal
3 296

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Fruit de ui en prei in de olie, schep in delen de spinazie erbij en laat dit slinken. Schep de dille erdoor. Schep de spinazie in de ovenschaal. Stap 2 Verdeel de aardappelschijfjes dakpansgewijs en in rijen over de spinazie. Klop de eieren los met de kookroom en zout en peper naar smaak en schenk de room gelijkmatig over de aardappelschijfjes. Schuif de spinazieschotel in het midden van de oven en bak in 40 minuten goudbruin en gaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 405 kcal
  • Eiwit 16 g
  • Vet 20 g
  • Koolhydraten 40 g
Tags