Ko­kos-pin­da­rijst met gar­na­len

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

1 Breng 300 ml water aan de kook. Fruit de helft van de uien in de olie glazig in ca. 3 min., schep de prei erbij en roerbak 2 minuten. Voeg de rijst toe en roerbak 2 minuten. Schenk het kokende water, de pindakaas en de kokosmelk erbij, roer om en doe de deksel op de pan. Laat de rijst in 15 min. gaar worden. Breng op smaak met zout en peper. 2 Bak de garnalen zonder extra olie met de rest van de ui en de paprika 3 minuten. Schep ze door de kokos-pindarijst of serveer ze er apart bij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.