Groen­te­schijf met sla en krui­di­ge aard­ap­pel­part­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 470 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de aardappel-partjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de laatste 10 minuten de groenteschijven erbij en keer ze na 5 minuten. Kook de eieren in 7 minuten hard, laat ze in koud water schrikken, pel en halveer ze.
  2. Meng de sla met de paprika, de tomaten en balsamico-dressing.
  3. Serveer de warme gebakken aardappelen met de groenteschijven en de salade, leg de halve eieren erbij. Strooi er naar smaak zout over.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.