Rijst met aman­de­len en ro­zij­nen

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de uien en snijd de helften in zeer dunne reepjes. Verhit de boter in een pan en bak de reepjes ui in 10 minuten goudbruin. Roer de garam masala erdoor. Meng de uien met de rijst. Rooster de amandelen in een pan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur in 2 minuten goudbruin. Hak ze grof en meng ze met de rozijnen door de rijst. Lekker bij de Garnalencurry (zie recept op ah.nl).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.