Ko­ri­an­der­chut­ney

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 4 personen
4 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe alle ingrediënten in een kom. Meng door elkaar en maal fijn met een staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij de samosa's met aardappel en tuinerwten én de garnalencurry (zie recepten op ah.nl). U kunt het dus gewoon op tafel laten staan.
  2. Meng alle ingrediënten in een kom en maal fijn met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout. Lekker bij samosa's met aardappel en tuinerwten en garnalencurry (recept elders op ah.nl).

Tip:

De zaden van de rode peper kun je heel eenvoudig verwijderen: snijd eerst de punt van de peper. Rol vervolgens de peper tussen je handen. De zaadjes vallen er dan vanzelf uit.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 50 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.