Vis­schnit­zels en to­maat met aard­ap­pel­pu­ree

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 455 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de tomaten en leg ze in de ovenschaal met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met 2 eetlepels olie en bestrooi met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de visschnitzels krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de tomaten de laatste 20 minuten in de oven bij de vis. Bereid de aardappelpuree en de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet en schep ze om met de overgebleven olie en de knoflook. Verdeel de sperziebonen over 4 borden, leg de tomaat erop en leg er een visschnitzel bij. Serveer met de puree.

Tip:

Een beetje mosterd of mierikswortel door de aardappelpuree maakt de puree wat pittiger.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.