Blau­we­bes­sen­pan­nen­koek­jes

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Smelt 25 g roomboter in een steelpan. Klop 200 ml karnemelk, de gesmolten boter, 2 el suiker, 1 ei en een mespunt zout in een kom los. Klop er 150 g gezeefd zelfrijzend bakmeel door. Voeg 1 bakje blauwe bessen (150 g) toe. Verhit nog 25 g roomboter in een koekenpan en schep er 4 flinke el beslag in zodat je 4 pannenkoekjes hebt. Bak ze in 4 minuten goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Doe hetzelfde met de rest van het beslag. Lekker met een paar eetlepels honing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 350 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.