Spa­ghet­ti met vis­saus

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tilapiafilet in stukken en schep ze om met zout en peper.
  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de prei en paprika 3 minuten. Giet de spaghetti af, schep er de rest van de olie door en verdeel over 4 borden.
  3. Schep de spaghetti, de vis en de tomatenblokjes erdoor, breng de saus voorzichtig omscheppend aan de kook en warm ca. 5 min. goed door, totdat de vis gaar is. Schep de vissaus in het midden.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.