Pas­ta­sa­la­de met gei­ten­kaas

Salade met lekker veel knapperige groenten.

(208)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Salade met lekker veel knapperige groenten. 4 personen
3 208

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de paprika in reepjes, de ui in dunne halve ringen en de komkommer in halve plakjes.
  2. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de paprika reepjes toe. Giet de pasta en paprika vervolgens af en laat deze snel afkoelen in een ruime schaal of kom.
  3. Klop de oregano door de knoflookdressing. Meng penne, paprika, ui en komkommer met de dressing. Verdeel de salade over de borden.
  4. Snijd de geitenkaas in blokjes en verdeel deze over de salade. Strooi er naar smaak zwarte peper op.
video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 425 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 34-35

Pastasalade met geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met gei­ten­kaas

1
1
  • 1 paprika groen/rood/geel
  • 2 uien
  • 1 komkommer

Snijd de paprika in reepjes, de ui in dunne halve ringen en de komkommer in halve plakjes.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo

00:28 min.

2
2
  • 300 g volkoren penne

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de paprika reepjes toe.

3
3

Giet de pasta en paprika vervolgens af en laat deze snel afkoelen in een ruime schaal of kom.

4
4
  • 1½ el gedroogde oregano
  • 75 ml knoflookdressing

Klop de oregano door de knoflookdressing.

5
5

Meng penne, paprika, ui en komkommer met de dressing. Verdeel de salade over de borden.

6
6
  • 300 g geitenkaas naturel 55+

Snijd de geitenkaas in blokjes en verdeel deze over de salade. Strooi er naar smaak zwarte peper op.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.