Kip­schnit­zels met Ita­li­aan­se groen­te­scho­tel

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de aardappelen gaar in 18 minuten, voeg na 10 minuten de wortels toe. Verwarm de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen en wortels af. Verhit de olie in een wok en bak hierin de aardappelen, wortels en champignons 5 minuten. Voeg de laatste minuut de knoflook en rozemarijn toe. Serveer de kipschnitzels met het aardappel-wortelmengsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.