Ta­gli­a­tel­le met spek, ge­hakt en groen­ten

(136)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 136

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roerbak in een wok of hapjespan de spekreepjes knapperig, schep ze uit de pan. Roerbak in het spekvet het gehakt rul en bruin. Voeg de ui toe en roerbak 1 minuut. Voeg de knoflook, tomatenblokjes met vocht, tuinerwten en ca. 150 ml water toe en breng het al roerend aan de kook. Kook de saus ca. 5 minuten zachtjes door. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kookroom door de pastasaus. Verdeel de pasta over 4 diepe borden, schep de gehaktsaus erop en strooi de spekjes erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.