Kip­drum­sticks 'Pa­ni­ki' met kom­kom­mer­roer­bak

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar het kookvocht. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak hierin de drumsticks rondom bruin. Schep de drumsticks uit de pan, schep de helft van de ui in de pan en roerbak 5 minuten. Voeg de boemboe en 300 ml kookvocht van de rijst toe, leg de drumsticks terug in de pan, leg de deksel op de pan en stoof de drumsticks gaar in ca. 20 minuten. Keer ze af en toe. Verhit in een wok de rest van de olie en roerbak hierin de rest van de ui en de spitskool 3-5 minuten. Schep de komkommer en de peen julienne erbij en roerbak 1 minuut. Serveer de drumsticks 'Paniki' met de witte rijst en de komkommerroerbak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.