Wor­tels en kip in oos­ter­se to­ma­ten­saus met mie

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 85

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een wok de olie en roerbak de kip goudbruin in ca. 5 minuten. Voeg de ui toe en roerbak 2 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak weer 2 minuten. Voeg de wortels, de ketchup en de woksaus toe, dek de wok af en stoof het gerecht, onder af en toe omscheppen, gaar in ca. 15 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Kook intussen de Chinese mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de mie door de wortels en kip in oosterse saus. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.