Sa­la­de van moz­za­rel­la en to­maat uit Cam­pa­nië

(198)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
4 198

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de tomaten in plakken en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de mozzarella in plakken en dep droog met keukenpapier.
  2. Schik de plakken tomaat en mozzarella om en om dakpansgewijs op borden. Maal er royaal zwarte peper boven en bestrooi met zout. Besprenkel met de olie en garneer met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Salade van mozzarella en tomaat uit Campanië

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sa­la­de van moz­za­rel­la en to­maat uit Cam­pa­nië

1
1
  • 12 tastytomtomaten

Snijd de tomaten in plakken en laat uitlekken op keukenpapier.

2
2
  • 500 g buffelmozzarella

Snijd de mozzarella in plakken en dep droog met keukenpapier.

3
3

Schik de plakken tomaat en mozzarella om en om dakpansgewijs op borden. Maal er royaal zwarte peper boven en bestrooi met zout.

4
4
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • 30 g basilicum

Besprenkel met de olie en garneer met de basilicumblaadjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.