Ro­de-wijn­ma­ri­na­de voor rund­vlees of wild

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
    • 12 uur wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.

Tip:

Lekker voor biefstuk, entrecote, eendenborst en wild. Hoe langer het vlees marineert, hoe lekkerder het wordt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.