Mi­ni­ma­ïs­spies­jes met munt­dip

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
4 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • barbecue
  • grilltopper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maïskolfjes in lengte op ca. 12 geweekte satéstokjes rijgen en dun met currypasta bestrijken. Voor dip tzatziki en munt door elkaar roeren. Spiesjes en dip tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
  2. Maïskolfjes op goed ingevette grilltopper aan elke kant 2 à 3 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en sausje erbij serveren.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 30 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.