Mi­ni­spies­jes met kip

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • barbecue
  • grilltopper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kiphaasjes in de lengte in 2 repen snijden. Repen zigzag op 12 à 16 geweekte satéstokjes steken. In kommetje zure room met tapenade en naar smaak peper door elkaar roeren. Spiesjes en sausje tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
  2. Spiesjes op goed ingevette grilltopper aan elke kant 4 à 5 min. grillen.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 60 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.