Ita­li­aan­se bo­nen­sa­la­de

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Boontjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Boontjes in vergiet laten uitlekken. In schaal olie en naar smaak zout en peper door elkaar mengen. Warme boontjes door dressing scheppen en iets laten afkoelen. Cherrytomaatjes en basilicum door salade scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren. Lekker bij vis en Italiaanse gerechten.

Tip:

Geen olijfolie met citroenaroma in huis. Geen nood! Schil van een goed schoongeboende citroen raspen en samen met gewone olijfolie toevoegen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 110 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.