Nec­ta­ri­nesal­sa met ro­de ui

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 45 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de nectarines en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Meng in een schaal de nectarines met de rode peper, ui, koriander, het sap en de suiker. Breng op smaak met zout. Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken. Lekker bij gerookte vis, gegrilde ham en Mexicaanse kipgerechten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.