Ma­rok­kaan­se ci­troen­bo­ter

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
marokkaans bijgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kom boter tot zachte crème roeren. Citroenrasp, peterselie, komijn, paprikapoeder, chilipoeder en naar smaak citroensap en zout erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie tot rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakjes snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. roodbaars, tilapia, kip, kalkoen, kalfsvlees, courgette en paprika.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.