Gor­gon­zo­la­piz­za­brood­jes

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue
  • hamburgerklem

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Shoarmabroodjes als envelop insnijden. Tapenade met pizzakruiden vermengen en binnenkant broodjes hiermee bestrijken. Champignons, ui en gorgonzola over broodjes verdelen en goed erin stoppen. Broodjes met hand zo veel mogelijk dichtdrukken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
  2. Broodjes tussen goed ingevette hamburgerklem leggen en aan elke kant ca. 3 min. grillen. Broodjes op schaal leggen en voor serveren enkele minuten laten afkoelen.

Tip:

Nog zo'n recept voor culinaire inventiviteit! Alle soorten kaas en groenten zijn mogelijk. Denk eens aan mozzarella met geroosterde paprika (uit pot) en bosui. Of aan reepjes prei, honing en geitenkaas. Aan een vegetarische tosti met plakken tomaat en Hollandse kaas. Aan nog veel meer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.