Fran­se kalfs­bur­gers met ham

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom gehakt met paté, ham, mosterd, Worcestershiresaus, ei, peterselie en naar smaak zout en peper goed door elkaar mengen en tot een stevige bal kneden. Gehaktmengsel in 8 gelijke stukken verdelen en elk stuk tot hamburger van ca. 1 1/2 cm dik vormen. Tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
  2. Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 min. grillen. Lekker met gemengde salade en stokbrood.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.